BOSPOP ARCHIEF

Welkom op de archief website van BOSPOP.
Terug in de tijd hoe het allemaal begon.

Welkom op de website

Welkom op de archief website van BOSPOP. Deze website is een naslag van (bijna) alle edities van BOSPOP.
We reizen terug in de tijd hoe het begon in 1981 en gaan dan weer vooruit naar de huidige editie. 

Met dank aan alle omwonende, vrijwilligers, leveranciers, sponsoren, gemeente, Mojo Concerts en iedereen die ik vergeten ben voor jullie bijdrage. Zonder jullie is het voor ons niet mogelijk om BOSPOP te organiseren.

De opzet van de website

In het ‘voorwoord’ en ‘het begin’ lees je de historie en hoe het allemaal begon.

Iedere editie krijgt zijn eigen pagina’s met de line-up/time-table, artiesten informatie, foto’s/video en info over de editie.

Helaas is niet alles bewaard gebleven,- we wisten niet dat we zo groot zouden worden,  maar wat we hebben zullen we met je delen.

Laatste nieuws

Voorwoord

Toen we in de zomer van 1981 met en drietal mensen uit ons jongerencentrum besloten dat we een buitenfestival wilden organiseren, was dat ingegeven door het feit dat het jongerencentrum,-  slechts
49 vierkante meter groot, te klein was om concerten te houden.

Het begin…

Een bar  en een voetbaltafel. Dat is het  in het gebouw van  de Katholieke Werkende  Jongeren (KWJ)  in Hushoven. Het donkere  hol  met  visnet- ten,  waar  het  bier  nog  drie  kwartjes kost,  is veel te klein  om  een popfestival te organiseren. In twee  lokalen  van  zeven bij  zeven meter  valt niet  zo gek veel  te beginnen. En toch  wil  Peter Verkennis  iets  doen.  Iets live…

Vrijwilliger worden?

BOSPOP werkt vanaf 1981 al met vrijwilligers…en daar zijn wij erg trots op. De gehele opbouw en afbouw maar ook tijdens het festival wordt voor 95% ingevuld door vrijwilligers. Zonder jullie als vrijwilligers is het niet mogelijk. Het is één grote gezellige familie.  

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de handen uit de mauwen willen steken tijdens de opbouw, evenement en de afbouw. Uiteraard staat daar iets tegenover voor jouw.
Wil jij vrijwilliger worden op het meeste gezellige festival schrijf je dan in via www.iventdesk.nl 

Neem gerust contact op

Heb je vragen over de webiste of  wil je sponsoren
op de website…stuur een bericht.

7 + 4 =